Chambre d’hotes La Verte

Chambre d’hotes La Verte

Regio:Perigord Vert

Beschrijving

La Verte gîtes,chambres d’hotes en safaritenten is gevestigd in een oude karakteristieke boerderij in de Périgord Vert. Wij verhuren twee gîtes, twee chambres d’hôtes en twee safaritenten. De gîtes en chambres d’hôtes grenzen niet aan elkaar en hebben ieder een eigen terras. U kunt gebruik maken van alle voorzieningen op ons terrein ( 1 ha.), zoals zwembad en zonneterrassen. Vanaf het terrein loopt u zo het bos in voor prachtige wandelingen die wij voor u hebben uitgezet. U vindt rust en ruimte op ons prachtige terrein voor een fijne en ontspannen vakantie. Table d’hôtes is mogelijk.

De kamers:
De chambres d’hôtes worden verhuurd per nacht, inclusief ontbijt. Het ontbijt kan binnen of buiten op het terras geserveerd worden.

La Forge

Deze kamer is gevestigd in de oude smidse. De boeren uit de omgeving kwamen hier naartoe om hun paarden te laten beslaan . Nu is het een prachtig, ruime bed and breakfast kamer met badkamer. Aan de achterkant is een eigen overdekt terras. La Forge heeft twee éénpersoonsbedden. In La Forge is het mogelijk een derde bed of kinderbedje bij te plaatsen.

La Souche

“Dormir comme une souche” betekent letterlijk “Slapen als een blok”. Souche betekent ook stronk. Voor deze kamer stond dan ook een grote oude stronk die we moesten uitgraven om de kamer weer toegankelijk te maken.“La Souche” heeft een tweepersoonsbed (160 x 200), een badkamer en een eigen terras

Faciliteiten

(IO = In Overleg, TH = Te Huur)
Aantal gasten: 4
Slaapkamers: 2
Bedden, 1 persoons: 2
Bedden, 2 persoons: 1
Beddengoed: Ja
Verwarming: Ja
Fietsen: Nee
Televisie: Nee
Telefoon: Nee
Wasmachine: Ja
Vaatwasser: Nee
Zwembad: Ja
Tennisbaan: Nee
Speeltoestel: Nee
Huisdieren: Nee
Internet: Ja

Prijzen

Huurprijs laag seizoen per dag: € 65
Huurprijs midden seizoen per dag: € 65
Huurprijs hoog seizoen per dag: € 65

Contact informatie

Verhuurder: Arthur Wouters en Corine Schalij
Telefoonnummer: 0033 553093448
Website: http://www.laverte-dordogne.com
E-mail: info@laverte-dordogne.com

Globale locatie

Stuur bericht aan chambre d'hote


NIEUWSBRIEF

Abonneer op onze nieuwsbrief