Rastaillou – Chambre d’hotes Salles de Cadouin

Rastaillou – Chambre d’hotes Salles de Cadouin

Regio:Perigord Pourpre

Beschrijving

Temidden van 4 ha. grasland, omzoomd door bossen, bevindt zich “Rastaillou”: een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, een nog werkelijke natuur, en een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen!
In deze ambiance kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid, een uitgebreid ontbijt en een heerlijke maaltijd aan onze Table d’Hôtes.
Wij zullen u graag laten delen in onze liefde voor de geweldige Périgord Noir en u informeren over de vele mogelijkheden die deze prachtige streek u biedt.
Zo kunt u er fietsen, wandelen of de vele prachtige oude stadjes en steden, bastides en hameau’s, kastelen en kerken of andere vaak eeuwenoude bezienswaardigheden bezoeken Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten.

Na een dag streekbezoek, een stevige wandeling in het bos, of na een kanotocht op de Dordogne, kunt u zich heerlijk ontspannen bij en in ons grote zwembad van 12 bij 6 meter.
De Chambres d’Hôtes
De oude stal van de boerderij, die perfect gerestaureerd is, heeft op de bovenverdieping vier zeer comfortabele kamers, allemaal met badkamer en eigen toilet. Er zijn drie 2-persoonskamers en één 3-persoonskamer. Tevens is er een kinderbedje beschikbaar voor onze allerkleinste gasten.

De workshops en arrangementen van Rastaillou:

In het voor- en het naseizoen organiseert Rastaillou in samenwerking met deskundigen een aantal workshops/cursussen, t.w. BEELDHOUWEN, SCHRIJVEN, FOTOGRAFEREN en BEZINNEN.

Tevens heeft Rastaillou aantrekkelijke arrangementen voor liefhebber van WANDELEN, GOLFEN en CULINAIR VERWEND WORDEN.

Voor uitgebreide beschrijvingen van deze activiteiten en overige info verwijzen wij u graag naar onze site www.rastaillou.com

Faciliteiten

(IO = In Overleg, TH = Te Huur)
Aantal gasten: 9
Slaapkamers: 4
Bedden, 1 persoons: 3
Bedden, 2 persoons: 3
Beddengoed: Ja
Verwarming: Ja
Fietsen: Ja
Televisie: Ja
Telefoon: Ja
Wasmachine: Ja
Vaatwasser: Ja
Zwembad: Ja
Tennisbaan: Nee
Speeltoestel: Ja
Huisdieren: Nee
Internet: Ja

Prijzen

Huurprijs laag seizoen per dag: € 65
Huurprijs midden seizoen per dag: € 65
Huurprijs hoog seizoen per dag: € 65

Contact informatie

Verhuurder: Leontine & Peter Hootsen
Telefoonnummer: 0031416362164
Website: http://www.rastaillou.com
E-mail: info@rastaillou.com

locatie

“Rastaillou”: een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, een nog werkelijke natuur.

Meer informatie

Stuur bericht aan chambre d'hote


    NIEUWSBRIEF

    Abonneer op onze nieuwsbrief