Camping le Clou

Regio:Perigord Noir

Beschrijving

Camping Le Clou ligt in het hartje van de Dordogne en is een familiecamping bij uitstek. Beheerd door twee Nederlandse echtparen kunt u genieten van een gemoedelijke sfeer, zwembaden met glijbaan en een multisportveld met kunstgras. De camping is gelegen op een zonnige zuidhelling, afwisselende begroeiing zorgt voor voldoende privacy en schaduw. Er heerst een gezellige sfeer en ontspanning en plezier staan voorop. Op het parkachtige terrein van 4 hectare zijn 75 kampeerplaatsen, 9 luxueuze en zeer geliefde safaritenten, 14 comfortabele mobilhomes, 2 kampeerchalets en 3 gîtes of appartementen.
Op de camping bevindt zich een prachtig zwembad en kinderbad met glijbaan waar jong en oud kunnen genieten. In 2012 is een geheel nieuw verwarmd peuterbad in gebruik genomen met een eigen terras. (Dit bad is 8m diameter en 0,3m diep.)
Tijdens het hoogseizoen wordt voor de kinderen dagelijks van alles georganiseerd door ons animatieteam, dat bestaat uit Nederlandse studenten. Tussen de twee in typische Perigord stijl opgetrokken gebouwen bevindt zich ons gezellige terras, waar u met een boek of tijdschrift in de comfortabele stoelen of loungehoek kunt genieten van zon en uitzicht.. Buiten het hoogseizoen is er geen animatie, maar wel organiseren we activiteiten afhankelijk van de wensen van onze gasten, die niet (meer) aan het hoogseizoen zijn gebonden. De zwembaden, het bar, terras en restaurant zijn in die periode geopend.

Faciliteiten

(IO = In Overleg, TH = Te Huur)
Aantal sterren:
Geopend van / tot: 20/04 - 29/09
Aantal plekken: 101
Aantal tenten: 95
Aantal caravans: 14
Aantal bungalows: 3
Aan een rivier: Nee
Discotheek: Nee
Naturisten camping: Nee
Internet: Ja
Zwembad: Ja
Tennisbaan: Ja
Speeltoestel: Ja
Huisdieren: Ja
A la ferme camping: Nee

Bijzonderheden / activiteiten in de omgeving

Bij ons zijn alle faciliteiten het gehele seizoen geopend. Iedere dag vers brood. Een lekkere cappuccino op het terras of aanschuiven bij de gezellige table d’hotes avonden.

Prijzen

Huurprijs laag seizoen per dag: € 64pd
Huurprijs midden seizoen per dag: € 77 pd
Huurprijs hoog seizoen per dag: € 117 pd

Contact informatie

Verhuurder:
Telefoonnummer: 0033-553 31 63 32
Website: http://www.camping-le-clou.com
E-mail: info@camping-le-clou.com

locatie

Meer informatie

Stuur bericht aan verhuurder


    NIEUWSBRIEF

    Abonneer op onze nieuwsbrief