Camping Rastillou

Regio:Perigord Noir

Beschrijving

Temidden van 4 ha. grasland, omzoomd door bossen, bevindt zich “Rastaillou”: een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar oorspronkelijke gastvrijheid, serene rust, een nog werkelijke natuur, en een geweldige omgeving u een (h)eerlijke vakantie garanderen! In deze ambiance kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid, een uitgebreid ontbijt en een heerlijke maaltijd aan onze Table d’Hôtes. Wij zullen u graag laten delen in onze liefde voor de geweldige Périgord Noir en u informeren over de vele mogelijkheden die deze prachtige streek u biedt. Zo kunt u er fietsen, wandelen of de vele prachtige oude stadjes en steden, bastides en hameau’s, kastelen en kerken of andere vaak eeuwenoude bezienswaardigheden bezoeken Tijdens de zomermaanden zijn er overal in de nabije omgeving muziek- en theaterfestivals, concerten, openluchtvoorstellingen en markten. Na een dag streekbezoek, een stevige wandeling in het bos, of na een kanotocht op de Dordogne, kunt u zich heerlijk ontspannen bij en in ons grote zwembad van 12 bij 6 meter.

De Tenten, het kampeerterrein:
Aan de rand van ons grote terrein zetten wij in het seizoen op plaatsen van ruim 100 m²., tegen de bosrand, een aantal volledig ingerichte en luxe Karsten tenten op. Ze zijn voorzien van alle te verwachten comfort, zoals: “vaste” bedden (1×140 cm., 2×90 cm.), een campingkeuken met koelkast, keukengerei, servies en glaswerk en natuurlijk een hardhouten tuinset met grote parasol. Naast de verhuurtenten zijn nog enkele vrije kampeerplaatsen van ook ruim 100 m²; beschikbaar voor kamperen met uw eigen tent, caravan of camper. Het sanitair gebouwtje beschikt over 2 enkele douches en een familiedouche, 2 toiletten, 3 wastafels en 2 aanrechten voor de afwas.

De workshops en arrangementen van Rastaillou:
In het voor- en het naseizoen organiseert Rastaillou in samenwerking met deskundigen een aantal workshops/cursussen, t.w. BEELDHOUWEN, SCHRIJVEN, FOTOGRAFEREN en BEZINNEN. Tevens heeft Rastaillou aantrekkelijke arrangementen voor liefhebber van WANDELEN, GOLFEN en CULINAIR VERWEND WORDEN. Voor uitgebreide beschrijvingen van deze activiteiten en overige info verwijzen wij u graag naar onze site www.rastaillou.com

Faciliteiten

(IO = In Overleg, TH = Te Huur)
Aantal sterren:
Geopend van / tot: 01/06 - 30/09
Aantal plekken: 7
Aantal tenten: 6
Aantal caravans: 2
Aantal bungalows: -
Aan een rivier: Nee
Discotheek: Nee
Naturisten camping: Nee
Internet: Nee
Zwembad: Ja
Tennisbaan: Ja
Speeltoestel: Ja
Huisdieren: Ja
A la ferme camping: Nee

Prijzen

Huurprijs laag seizoen per dag:
Huurprijs midden seizoen per dag:
Huurprijs hoog seizoen per dag:

Contact informatie

Verhuurder:
Telefoonnummer: 0031416362164
Website: http://www.rastaillou.com
E-mail: info@rastaillou.com

locatie

Meer informatie

Stuur bericht aan verhuurder


    NIEUWSBRIEF

    Abonneer op onze nieuwsbrief