La Lande

Regio:Perigord Noir

Beschrijving

Vakantiehuis voor twee personen in de Dordogne, La Lande – La Tour. Een glas wijn drinken in de wijngaard voor je huis. ‘s Avonds uit eten bij Petit Paris en dan nog even sterren kijken. Niks horen alleen het suizen van je eigen oren. Om 6:30 opstaan en sangliers en chevreuilles in de ochtendmist zien. In de opkomende zon je croissantje met cafe au lait op je eigen terras nuttigen. Wij hebben een GSM loos torentje te huur. Het torentje ligt op Domaine Lalande maar afgelegen bij het merlot veld. Eenvoudig maar voorzien van alle gemakken. Voor 2 personen,  alleen voor vrienden, bekenden en aardige mensen. In 1963 is onze grootvader eigenaar geworden van een wijnboerderij in Frankrijk. De wijngaarden zijn in 1970 verloren gegaan. Vanaf 2009 zijn we druk bezig de wijngaarden weer op te starten. Die wijngaarden starten we op onder de naam Les Frères H. De toren staat los van het hoofdgebouw op 100 meter afstand. Tussen de merlot druiven staat deze toren met twee verdiepingen. Keuken met vaatwasser, douche, toilet zijn beneden en op de eerste verdieping is de slaapkamer met twee bedden. Domaine La Lande ligt in het dorp Veyrines de Domme.

  • Wat een heerlijke plek, La lande! We hebben genoten. Van het huisje, van de omgeving, van de natuur, alles was heerlijk (Emmie Pigmans juli 2013)

Faciliteiten

(IO = In Overleg, TH = Te Huur)
Aantal gasten: 2
Slaapkamers: 1
Bedden, 1 persoons: 2
Bedden, 2 persoons: -
Beddengoed: Ja
Verwarming: Ja
Fietsen: Nee
Televisie: Nee
Telefoon: Nee
Wasmachine: Nee
Vaatwasser: Nee
Zwembad: Nee
Tennisbaan: Nee
Speeltoestel: Nee
Huisdieren: Nee
Internet: Nee

Bijzonderheden / activiteiten in de omgeving

La Lande ligt in het dorp Veyrines de Domme. En, Veyrines zoals wij zeggen, ligt in het departement Dordogne. genoemd naar de rivier waar verderop richting Bordeaux de mooiste wijngaarden van de wereld liggen. De grotere regio wordt wel Acquitaine genoemd. En vroeger heette het hier de Perigord noir. Die term kom je nog steeds veel tegen. Ondanks de afgelegen plek van La Lande is er op een half uur rijden enorm veel te beleven. Van golf en canoe tot aan de beste restaurants, wandelingen en grotten. Markten met truffels, walnoten en de beste kip die je ooit hebt geproefd .

Prijzen

Prijs
Huurprijs laag seizoen per week: € 300
Huurprijs midden seizoen per week: € 300
Huurprijs hoog seizoen per week: € 450

Contact informatie

Verhuurder: Hamminga
Telefoonnummer: 0031619228708
Website: http://domainelalande.com/te-huur/la-tour/
E-mail: roberthamminga@me.com

locatie

Vakantiehuis voor 2 personen uitkijkend over de wijngaarden

Meer informatie

Stuur bericht aan verhuurder


    NIEUWSBRIEF

    Abonneer op onze nieuwsbrief